Levering og betaling

Du betaler enkelt og trygt med MasterCard eller Visa.  Med en gang du har bestilt varer, mottar du automatisk en email med kvittering fra oss med alle informasjoner som du har lagt inn.  Varene vil bli pakket og sendt innen et par dager dersom vi ikke gir annen beskjed på vår nettside!

NB! Påse at du skriver riktig emailadresse for at denne kvitteringen skal kunne mottas og riktig mobilnummer slik at de av dere som også bestiller glassvarer får en SMS når varene er kommet til ditt postkontor.

Dersom vi blir utsolgt på en vare, vil vi anstrenge oss maksimalt for å få varen inn på lager igjen snarest mulig. Er det en te som er utsolgt fra vårt lager, vil det stå informasjon om dette på produktsiden eller på forsiden av vår nettbutikk. Vi  beregner kr. 76 for porto og ekspedisjon ved forsendelser med te, 127 kr. hvis bestillingen inneholder glasskanner/teglass fordi volum/vekt ofte blir større. Du blir ikke trukket for beløpet før den dagen vi sender deg varene.

 

Tilfreds eller full retur

Er du ikke tilfreds med det du kjøper hos oss ved at varene er ødelagt eller ikke ser delikate ut, kontakter du oss først og får ny vare eller pengene igjen. Det eneste du selv må dekke da, er porto på forsendelsen din. Vi på vår side legger stor vekt på at Suraiyas teer og glassprodukter skal være av høy kvalitet. I tillegg legger vi vekt på at alt du får fra oss skal være delikat og i perfekt stand. Ha litt tålmodighet med Posten særlig foran høytider.

Ta kontakt med oss på info@tesiden.no . Tesiden AS. Org.nr. 981 956 419 mva.

 

Urter_til_te_007-b

X