Om oss og Suraiya te

tesiden-suraiya-te

Det har skjedd mye på tefronten her i landet siden vi startet Tesiden.no i des. 2005. Mange flere nordmenn er blitt opptatt av kvalitetsTE og mange av dere vet mye om de ulike tetyper, behandling av te osv. Det er vi glad for! Det betyr at dere stiller store krav til oss som leverandør. Vi som driver tesiden.no satser kun på kvalitetsTE!

Vi har et lite lager utenfor Oslo og får te levert flere ganger per år fra våre 4 faste leverandører i Tyskland, Kina og Taiwan. Vi har besøkt dem, kjenner dem og de kjenner oss. Det betyr at vi heller betaler mer i transport enn lagerleie. For deg betyr det at du får frisk te. Alle rene teer har vanligvis en holdbarhet på inntil 3 år, mens aromatiske teer ofte har en holdbarhet på ca.2 år.

Alle våre Suraiya teer er merket best før mnd/år.

Våre økologiske teer får vi fra en IMO godkjent importør i EU/Tyskland. Disse teene er merket DE-ÖKO-005, som er leverandørens økologiske godkjenning.

 

Vårt mål med tesiden.no og vårt eget brand Suraiya te er å tilby kvalitetste som er god, helsebringende og litt annerledes enn de tesortene du får andre steder. I tillegg ønsker vi å bidra til at din teopplevelse blir større ved å tilby deg et utvalg av lekre glasstekanner og teglass fra Kina og Taiwan. Drikker du te av glass kan du nyte synet av de ulike fargene som te har, og du kan se tebladene folde seg ut eller danse i tekannen. Drikker du te fra glass kan du lettere skifte mellom svart te og hvit te uten at det går utover smaken på den hvite teen! Og dessuten du liker jo å se hva du drikker?

Vi tar alle foto selv. På bildet ser du en mor og hennes 8. og yngste barn som plukker te. Ingen ettbarns politikk ute på temarkene langt ute i Fujian provinsen! Moren fikk for første gang se seg selv i mitt digitalkamera..!

Suraiya te får du levert i cellufanposer med lukking. Når du kommer hjem kan du fylle teen over på våre praktiske og lekre tebokser med glasslokk! Da kan du ha alle dine tesorter framme og du kan se hvor favoritt-teen befinner seg. Finnes i flere størrelser.

Finner du ikke det du leter etter hos oss, eller har du kommentarer, så håper vi at du kontakter oss ved å benytte e-post under.

 

Tesiden AS, org.nr. 981 956 419 MVA. – info@tesiden.no

X