Våre butikker og spørsmål og svar

Her finner du vår Suraiya te:

Hovedsakelig i Osloområdet:
Jacobs på Holtet
Meny Røa

Jacobs Colosseum
Dinner restaurant
Nodee restaurant
Norefjell SPA
Four Season bar og restaurant – Chi restaurant Skjetten
Zuppa restauranter Bergen
 

Kjenner du til andre butikker som bør ha våre teer så tips dem gjerne!

Te er godt for helsen din! Menneskekroppen trenger mye vann i løpet av en dag. Dersom du drikker lyse og lette naturlige teer uten tilsetningsstoffer (og uten mye bitterstoffer) får du «to fluer i en smekk». Væske/god helse og nydelige smaker.

Alle våre glassting vasker du selvfølgelig i oppvaskmaskinen! Dette gjør også at du hvis du drikker av teglass og glasstekanne kan svitsje mellom å drikke svart te og hvit te uten at smaken blir redusert ved at det sitter igjen rester av svart te, når du serverer den hvite teen. (For dette kan gjøre at de lyse teene smaker helt elendig!)

Vi får spørsmål om hvor lang holdbarhet våre teer har. Generelt kan vi si at naturlige teer har en» best før» på vel 2 år, og te tilsatt ulike frukter, bær, aroma ol. kan ha noe kortere holdbarhet. I den siste forsendelsen av smaksatte teer vi nå fikk fra vår faste leverandør i Tyskland, har teene holdbarhet til 2016/17.

Vi har nesten ikke lager her på Tesiden.no men får te regelmessig levert fra Kina, Taiwan og Tyskland. Så hos oss får du kun fersk ny te!

Vi får ofte spørsmål om vi har teer som har spesielle virkninger. Vi på TEsiden.no legger størst vekt på å tilby et stort utvalg av naturlige teer. Dernest å tilby te med andre smaker enn det du får andre steder.

I influensatider har vi fått spørsmål om vi ikke kan selge den urteblandingen som virker godt både forebyggende og lindrende ved influensa. Dette har vi undersøkt muligheten for med Legemiddelverket, men fordi en av de fire urtene som inngår, står på legemiddellisten, er det per idag ikke lov å selge denne urteblandingen i Norge utenom på apotek. Les mer om blandingen på bl.a. alternativ.no.

Vi har fått mange spørsmål i de årene vi har drevet om hvor våre glasstekanner og teglass, som vi selv importerer direkte fra Kina og Taiwan, er å få kjøpt. Nå I dag kan du kun kjøpe våre glasstekanner og teglass her på tesiden.no. Kikk på vårt store utvalg under tekanner/teglass!

SilverneedlelavVi får også en del spørsmål om helt spesifikke tetyper
(som vi ikke har i dag) og hvordan disse virker. Det finnes et utall ulike teer der ute og vårt tips til dere som lurer på noe helt spesielt er å søke på google eller andre steder. Vi må dessverre ofte melde pass fordi vi ikke kan nok om disse teene og om (dokumenterete) virkninger. Vi er også nøye på å holde oss til de reglene som gjelder fra Statens Legemiddelverk og Mattilsynet.

Hvordan endrer jeg antallet av en vare jeg har lagt i kurven, hvis jeg ombestemmer meg? Kan jeg angre meg og la være å handle selv om jeg har fylt ut tall i rutene?
Det er lett å endre antall varer du har lagt i kurven, så lenge du ikke har avsluttet handelen og gått til betaling. Det skal også være lett og la være å handle, selv om du har fylt ut et antall varer. Du går til antallsboksen og endrer tallet til 0 eller til det nye antallet du ønsker. Så trykker du på den grønne oppdateringsknappen ved siden av tallet. Da skal det bli riktig.

Hva er egentlig tepyramider, og hva er fordelen med dem? (Produktet er gått ut av vårt sortiment)

1PyramideDet var japanerne som først utviklet pyramideposen, og du vet sikkert at japanere er meget nøye på kvaliteten både på sin te og på sitt teutstyr. Våre pyramider består avkvalitetste, som den du finner i vår løsvekts te. I pyramidene er teen ferdig dosert, enten for kopp eller for tekanne for å gjøre det enklere for deg som er bruker. Prøv våre pyramider, fordi teene vi har valgt ut kanskje er litt spesielle i forhold til annen te du får kjøpt. Inni pyramideposen er det god plass til at vannet får sirkulert rundt og tebladene får foldet seg ut under trekking. Dessuten er pyramidene veldig praktiske når du er på kontoret, på reise, på tur, eller når du ikke gidder å fjerne teblader fra kannen o.l.

Hvordan legger jeg pyramider i handlekurven?
Først går du til siden for pyramider, så kikker du på de typene te vi har i store og/eller små pyramider. Trykk på den tetypen du synes frister, så får du se hva teen inneholder, deretter trykker du på teens navn og din vare legger seg i kurven.

Hvordan leveres Suraiya te?
Våre teer kommer i cellofanposer med lukkeklips. Du kan også få kjøt tebokser i 3 størreslser med glasslokk som du kan oppbevare teposen i. Vi anbefaler at du oppbevarer teene dine tørt og i gjenlukket pose. Fordi mange av våre hvite og grønne teer består av hele blad og bladknopper, har teen få bruddflater å gi fra seg smak gjennom. Disse teene har derfor svært lang holdbarhet og er like gode.

X